Bezoek de tentoonstelling Helden Soesterkwartier

08-12-2019

Papa, mama, de meneer van de ROVA of de mevrouw van de Voedselbank. Leerlingen uit groep 6 en 7 van het Anker, de Magneet en de Kubus in het Soesterkwartier maakten kunstwerken van hun helden.

Lees meer

Praat mee in de Ouderkamer – 9 december 9:00 u

08-12-2019

Aanstaande maandag komen mensen van NLeducatie en van de afdeling Werk en Inkomen van de gemeente Amersfoort langs bij de Ouderkamer in de Zonneparel, Liendert. Zij gaan graag met ouders uit de wijk in gesprek.

Lees meer

Uitnodiging: Lichtjesavond in de Plataan

08-12-2019

Kom knus Kerst vieren met elkaar, in de Tuin van de Plataan! Op dinsdagavond 17 december van 18:00 – 20:00 uur. Van harte welkom!

Lees meer

Succesvolle ABC-avond Nieuwland: Opvoeden in het digitale tijdperk

08-12-2019

De ABC Ouderavond in de Wijkboerderij Nieuwland 'Opvoeden in het digitale tijdperk' was heel succesvol. Onder leiding van mediapedagoog Marije Lagendijk wisselden ouders naast praktische tips ook openhartig hun worstelingen, vragen en frustraties over beeldschermtijd en social media.

Lees meer

Moeders Zonneparel enthousiast over cursus Taal en ouderbetrokkenheid

06-12-2019

Een groep moeders uit Liendert, ontving onlangs hun certificaat voor de cursus Taal en ouderbetrokkenheid. Bij de evaluatie vertelden de vrouwen wat zij het belangrijkste vonden dat ze hebben geleerd.

Lees meer

ABC TaartLAB: Kinderen Kattenbroek maken ‘eigen wijze’ taarten

25-11-2019

Ruim 100 kinderen van de 4 ABC’s in Kattenbroek maakten in de Kinderboekenweek hun eigen - gezonde - taart. Onder de enthousiaste leiding van Jelle van Sla en Meer. De uitdaging was: maak een Reisje mee?! Taart - met een vleugje magie en zonder suiker.

Lees meer

Maak je eigen stripverhaal in Liendert

25-11-2019

ABC Liendert start samen met het Medialab een cursus voor kinderen uit groep 3 en 4. Bij de book-o-matic maak je je eigen stripverhaalmet verschillende plaatjes. En je maakt hier een filmpje van.

Lees meer

Soesterkwartier viert Sint Maarten bij Bij Bosshardt

25-11-2019

Sint Maarten wordt elk jaar enthousiast gevierd in het Soesterkwartier en Bij Bosshardt deed daar dit jaar aan mee. De vrijwilligers organiseerden een leuke avond voor kinderen uit de wijk. De belangstelling was enorm.

Lees meer

Woensdagmiddag chocolademelk en schaken bij Madiba in Liendert

22-11-2019

Op woensdagmiddag kunnen kinderen schaakles krijgen in Madiba. Op de hoek van de Liendertseweg en het Valleikanaal. Je kunt er ook terecht voor een lekkere bak koffie, lunch en diner.

Lees meer