FLYER MET TIPS VOOR THUIS EN BUITENACTIVITEITEN

22-01-2021

Nu de lockdown langer gaat duren, hebben we een nieuwe flyer gemaakt met het overzicht van wat er te doen is in de wijk

Lees meer

Soesterkwartier slaat de handen ineen voor de noodopvang: ‘Zo komen wij samen de coronacrisis door’

18-01-2021

De scholen in het Soesterkwartier verzorgen afstandsonderwijs én noodopvang. Het is voor de leerkachten lastig om dat tegelijk te doen, zeker omdat er heel veel kinderen gebruik maken van de noodopvang. Gelukkig hebben ze nu hulp vanuit de wijk!

Lees meer

Flyer met tips voor thuis en buitenactiviteiten Soesterkwartier

05-01-2021

In een mooie flyer geeft ABC Soesterkwartier jullie tips over wat je thuis kunt doen. En in de twee weken na de vakantie zijn er ook sport- en spelactiviteiten buiten na schooltijd in de wijk. Want naar buiten mag gelukkig wel, en is zelfs heel goed voor je. Zeker na een dag leren thuis!   ...

Lees meer

Vreedzame Wijk-spel Liendert en Schuilenburg nu ook voor andere wijken

04-01-2021

Liendert en Schuilenburg hebben een eigen spel ontwikkeld! Het Vreedzame Wijk-spel. Beide wijken werken met de methode Vreedzame School en nu ook met Vreedzame Wijk. Het spel helpt ouders en kinderen thuis ook samen over vreedzame thema's te praten. Je kunt het spel nu ook voor jouw wijk bestellen!

Lees meer

Lichtjesroute in Kruiskamp-Koppel

22-12-2020

Een aantal wijkbewoners in onze wijk heeft zijn best gedaan om hun huis mooi te verlichten. We hebben een plattegrond gemaakt waarop je kan zien waar deze huizen staan. Ook staan er een aantal andere bijzondere plekken in de wijk op de kaart aangegeven. Ken jij ze allemaal al?

Lees meer

Flyer met tips voor thuis en buitenactiviteiten Liendert-Rustenburg

21-12-2020

In een mooie flyer geven ABC Liendert en ABC Rustenburg tips aan de kinderen in de wijk over wat zij thuis kunnen doen. En in de twee weken na de kerstvakantie zijn er ook sport- en speelactiviteiten buiten. Na schooltijd. Want naar buiten mag gelukkig wel, en is zelfs heel goed voor je. Zeker na een dag leren thuis!

Lees meer

Winterstukjes voor bewoners Amershorst en de Bosrand

21-12-2020

ABC Leusderkwartier had deze week een mooie activiteit op de kalender staan. Leerlingen van de Bilalschool zouden 60 winterstukjes maken, en deze bezorgen bij de bewoners van de Amershorst en de Bosrand om de bewoners te steunen en te laten weten dat we in deze tijden aan ze denken. Maar na de persconferentie moesten de leerlingen plotsklaps thuis blijven...

Lees meer

Lekker buiten sporten in de kerstvakantie

21-12-2020

Meester Luuk van Sportivate komt iedere dag naar de pleinen in de wijk om met de kinderen te sporten!

Lees meer

Fiets mee langs de KerstVerlichtingRoute

16-12-2020

In de weken voor kerst zijn de huizen en tuinen in het Soesterkwartier altijd prachtig en uitbundig versierd voor kerst. Vrijdag 18 december is er een georganiseerde fietstocht langs alle kerstverlichting, waar iedereen - jong en oud - aan mee mag doen.

Lees meer

Nieuwsbrief

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn