Vijf vragen aan Anet Kiela (trainer bij Praktijk Pleisterplaats)

01-04-2021

Maak kennis met ABC Nieuwland! In onze rubriek ‘vijf vragen aan…’ stellen we de mensen aan jullie voor die betrokken zijn bij ABC Nieuwland. In deze aflevering 5 vragen aan Anet Kiela, traing bij Praktijk de Pleisterplaats.

Lees meer

OpschoonOmmetje Amersfoort levert ruim 700 kilo geraapt zwerfafval op

26-03-2021

Zaterdag 20 maart, op een zonovergoten lentedag, gingen ruim 350 inwoners van Amersfoort op jacht naar zwerfafval in de buurt. Dit jaar zette de Amersfoortse horeca zich op de Landelijke Opschoondag in voor een schone buurt.

Lees meer

Vakantieplezier tijdens de voorjaarsvakantie in Randenbroek

26-03-2021

De buurtsportcoach, Ontmoetingscentrum Entree, WijkNME het Beekdal en ABC Randenbroek verzorgden samen een leuke middag voor de kinderen in Randenbroek.

Lees meer

INSPIRATIEWEBINAR VOOR OUDERS – GEZIN IN SCHEIDING? ZORG GOED VOOR JEZELF!

26-03-2021

Als je relatie eindigt, staat je leven op z’n kop. Dat je kinderen dat ook moeten meemaken, maakt het extra moeilijk. Hoe kun je in deze periode zo goed mogelijk voor je kinderen zorgen?   In deze webinar leer je hoe andere vaders en moeders dat deden. Vanaf het moment dat ze het nieuws vertelden, ...

Lees meer

Geslaagde opschoonmiddag in Kruiskamp

24-03-2021

Zaterdag 20 maart was het officieel de Nationale Opschoondag. In een aantal ABC-wijken werd er al eerder aandacht aan besteed. Zo ook in Kruiskamp. Daar hielden ze op donderdag 18 maart de schoonmaakactie. Het was een gezellige happening met verschillende activiteiten

Lees meer

Gezellige boomplantdag 2021 in Rustenburg

24-03-2021

Wat een gezelligheid afgelopen donderdag bij ABC Rustenburg op Nationale Boomplantdag. Kinderen, ouders, leerkrachten en medewerkers van het bedrijf Applied Medical hielpen met het planten van bomen in de educatietuin

Lees meer

Doe mee met de Kinderjury

17-03-2021

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Doe dan mee met de Kinderjury. Jij bepaalt dan samen met de andere juryleden welk boek de lezersprijs van de Kinderboekenweek in ontvangst mag nemen. Op 23 juni 2021 worden de winnaars bekendgemaakt!

Lees meer

Webinar: Leren lezen in groep 3

17-03-2021

Wil je op een leuke, ontspannen, gezellige en goede manier met je kind thuis samen oefenen met lezen? Tijdens dit webinar zal Leontine le Blanc van Leesadvies, specialist in leesonderwijs, vertellen en laten zien hoe je met je kind kunt oefenen met (leren) lezen.

Lees meer

Even alle ballen laten vallen

15-03-2021

Elke derde donderdag van de maand zijn er bijeenkomsten in de Ontmoeting rondom het thema 'alle ballen in de lucht'.  Tijd om op adem te komen!

Lees meer

Nieuwsbrief

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn