Zomervakantie-activiteiten in AD-Amersfoortse Courant

06-08-2020

In de editie Amersfoort van het Algemeen Dagblad verscheen gisteren een groot en leuk artikel over de zomervakantie-activiteiten van ABC Amersfoort.

Lees meer

Vakantie-academie Amersfoort weer groot succes

03-08-2020

De alweer derde Vakantie-academie van ABC Amersfoort was een groot succes. Maar liefst 215 kinderen en een groot aantal leerkrachten gingen de eerste week van de zomervakantie ‘gewoon’ nog naar school. Nou ja, gewoon... Ze kwamen uit de hele stad naar kindcentrum Vlinderslag in Kruiskamp-Koppel en volgden heel bijzondere lessen.

Lees meer

Tussendoor-terugblik zomervakantie

01-08-2020

Veel Amersfoortse kinderen gaan deze zomer niet op vakantie, maar er is heel veel voor hen te doen in de verschillende ABC-wijken. Hier alvast een tussendoor-terugblik. En... je kunt je kind nog voor veel activiteiten aanmelden!

Lees meer

Op z’n Jan Boerenfluitjes wandelen of fietsen door je eigen wijk

17-07-2020

Wandel of fiets deze zomer mee met de Jan Boerenfluitjes Route door je eigen wijk. Dé kans voor mensen vanaf 6 jaar om je eigen wijk beter te leren kennen aan de hand van leuke weetjes en vragen

Lees meer

Kinderen Soesterkwartier delen bekleuringen uit tegen te hard rijden

15-07-2020

De kinderwijkraad van het Soesterkwartier wil graag dat er minder hard gereden wordt in de wijk. Gisterochtend werd daarom de Noorderwierweg afgezet en tekenden leerlingen van de de Kubus en de Magneet deze helemaal vol met stoepkrijtbekleuringen.

Lees meer

Een zomervakantie vol activiteiten bij alle ABC’s!

15-07-2020

Veel gezinnen gaan dit jaar niet op vakantie. Daarom zijn er in iedere ABC-wijk deze zomer allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Via de scholen en peuteropvang werden er deze week flyers uitgedeeld. Hierop staat een overzicht van alle activiteiten in de wijk. Je kunt je kind(eren) aanmelden via het activiteitenoverzicht per ABC-wijk (onder de menuknop ABC's).

Lees meer

Woeste Willem cadeau voor alle peuters en kleuters in Amersfoort!

23-06-2020

Alle Amersfoortse kinderen van 2 tot 4 jaar die op een kinderdagverblijf of voorschool zitten, én alle kinderen in de kleuterklas van de basisschool, krijgen het prentenboek ‘Woeste Willem’ cadeau. Een initiatief van de Gemeente Amersfoort dat mede mogelijk gemaakt wordt door samenwerking van verschillende Amersfoortse partijen, waaronder ABC Amersfoort.

Lees meer

Kom naar het spelatelier Soesterkwartier

16-06-2020

In het Spelatelier kan je heel veel verschillende soorten gezelschapsspelletjes uitproberen, heel veel plezier hebben en van alles leren! We zijn elke dinsdagmiddag van 14:15 uur tot 16:00 uur in de huiskamer van Bij Bosshardt, naast de Emmaüskerk aan de Noordewierweg op nummer 131.

Lees meer

Geslaagde Pinkstervakantie-activiteiten met Van der Valk Vitaal

04-06-2020

Voor herhaling vatbaar! De gezamenlijke ouder-kindactiviteiten van de ABC's van Vathorst, Nieuwland en Kattenbroek en Van der Valk Vitaal waren super geslaagd!

Lees meer

Nieuwsbrief

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn