KruisKamping 2022

De Kruiskamping vindt dit jaar voor de derde keer plaats, voor het eerst in samenwerking met en op het terrein v.v. A.P.W.C.  van vrijdag 8 juli tot zondag 10 juli.

 De Kruiskamping is een kamping in de buurt voor de buurt. Iedereen is welkom. Je kan bij ons een tipitent huren. Maar kan je door financiële uitdagingen niet op vakantie ook dan ben je welkom op de Kruiskamping. Een organisatie in de buurt of in de stad (bijvoorbeeld het wijkteam of de voedselbank) kan je bij ons opgeven. Een aantal tenten wordt hiervoor beschikbaar gesteld. Geen zin in een tent? Je kunt ook komen als daggast.

Samen vieren we vakantie in eigen buurt. In echte tipi-tenten maken we er een leuk weekend van. Natuurlijk worden er allerlei activiteiten georganiseerd, waaronder bingo, springkussen(s), campingspelletjes en het onvolprezen KruisKamping got Talent! Tijdens de Kamping wordt er voor gezamenlijke (halal) maaltijden gezorgd.

Aanmelden om te kamperen kan via onze website www.kruiskamping.nl.  Als daggast kan je je vanaf 13.30 uur melden bij de poort van A.P.W.C. voor een dag vol plezier.

Neem vooral een kijkje op onze website voor meer informatie over de Kruiskamping, www.kruiskamping.nl of op onze facebookpagina, www.facebook.com/kruiskamping.

Heb je vragen dan kan je ons mailen op info@kruiskamping.nl

Wij hopen je te zien tijdens de KruisKamping!Details & data

Waar vindt deze activiteit plaats?
Voetbalvereniging APWC

Leeftijd: 2 - 14 jaar en Ouders
Tijd: -
Aanbieder:
Aantal lessen: 3
Totale kosten: € 0.00

Data
Vrijdag 08 juli 2022
Zaterdag 09 juli 2022
Zondag 10 juli 2022
ABC activiteit


Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn