ABC Vathorst De Laak

Welkom bij ABC de Laak! Hier werken twee basisscholen, het kinderdagverblijf, de peuterschool en de buitenschoolse opvang graag met elkaar samen om alle kinderen die in de buurt wonen of op school zitten de kans te geven om hun talenten te ontwikkelen. Samen met andere organisaties in de wijk laat ABC de Laak kinderen zich thuis voelen in de buurt.

Thema-avond over executieve functies

Op 17 oktober is er een thema-avond over executieve functies. Deze thema-avond is onder andere voor ouders met meer- of hoogbegaafde kinderen in de basisschoolleeftijd. De thema-avond wordt gehouden van 20 uur tot 21.30 uur in Kinderbelevingscentrum Bzzzonder aan de Caraïben 6 in Amersfoort Vathorst. Aanmelden kan via info@ditbeniq.nl of info@iqenzo.nl. Voor deelname wordt een kleine bijdrage gevraagd ...

Lees meer

Kinderen

Na schooltijd zijn er workshops voor kinderen van (bijna) 4 tot en met 12 jaar. Iedere maand is er iets nieuws te doen! Op donderdagen mengen de kinderen van beide scholen zich tijdens de Sport- en beweegpauze op het schoolplein.

Jaarlijks organiseren wij de Laakdagen en kinderen die extra ondersteuning kunnen gebruiken bieden wij trainingen in het eigen vertrouwde Laakgebouw. In Vathorst kunnen kinderen altijd drie dagen per week sporten voor een of twee euro per keer.

ABC Contactpersoon

Contactpersoon: Sarah de Vries
E-mailadres: sarahdevrieswerk@gmail.com

Kernpartners ABC Vathorst-de Laak:

Locaties van de kernpartners in deze wijk

Basisschool De Vuurvogel  

Zwartsluiskade 2

 

3826EG Amersfoort
Basisschool De Gondelier Zwartsluiskade 2 3826EG Amersfoort
BSO, Partou Zwartsluiskade 2 3826EG Amersfoort
 

Humanitas kinderopvang:

Kinderdagverblijf Snorkelland

BSO Neptunus

Zwartsluiskade 2 3826EG Amersfoort