ABC Soesterkwartier

ABC Soesterkwartier wil dat het Soesterkwartier een wijk is waar kinderen prettig en gezond op kunnen groeien. Waar zij plezier hebben, samen spelen, zich goed kunnen ontwikkelen en hun talenten kunnen ontdekken.

 

In het Soesterkwartier zijn veel bewoners en organisaties actief voor de kinderen in de wijk. ABC-Soesterkwartier wil de verbindende factor zijn tussen alle partijen die al activiteiten organiseren voor de kinderen in de wijk en hun ouders.

 

Wie zijn wij: de kernpartners (zie hieronder) samen met alle organisaties en bewoners in de wijk die zich richten op de kinderen en hun ouders.

Kinderen & ABC

  • Activiteiten
  • Clubs
  • Zomerpretpas
  • Kinderwijkraad
  • Spelatelier

Ouders & ABC

  • Ouderavonden
  • Ouderinloop

ABC Contactpersoon

Contactpersoon: Maaike Hesseling
E-mailadres: maaike.hesseling@abc-amersfoort.nl

Recent nieuws uit Soesterkwartier

Schaaklessen Soesterkwartier van start

Schaaklessen Soesterkwartier van start

ABC Schothorst nieuws ABC Soesterkwartier nieuws Algemeen nieuws
In de kantine van voetbalvereniging KVVA gingen afgelopen donderdag 12 mei de schaaklessen voor kinderen uit het Soesterkwartier van start....
Lees meer
Nieuwe ABC-coördinator Soesterkwartier stelt zich voor

Nieuwe ABC-coördinator Soesterkwartier stelt zich voor

ABC Soesterkwartier nieuws
Marieke van Krugten neemt binnenkort afscheid als coördinator van ABC Soesterkwartier. Maaike Hesseling neemt het stokje over. Met een dosis enthousiasme en nieuwsgierigheid gaat zij deze uitdaging graag aan. Zij stelt zich in dit bericht aan u voor.
Lees meer
Bericht voor basisscholen – dompel de leerlingen onder in techniek

Bericht voor basisscholen – dompel de leerlingen onder in techniek

ABC Kattenbroek nieuws ABC Kruiskamp Koppel nieuws ABC Leusderkwartier ABC Liendert nieuws ABC Nieuwland nieuws ABC Randenbroek nieuws ABC Rustenburg nieuws ABC Schothorst nieuws ABC Schothorst Noord nieuws ABC Schothorst Zuid nieuws ABC Schuilenburg nieuws ABC Soesterkwartier nieuws ABC Vathorst de Bron/Hooglanderveen nieuws ABC Vathorst de Laak nieuws ABC Vathorst Midden nieuws ABC Zielhorst nieuws Algemeen nieuws
Hoe leuk is dat? Basisschoolleerlingen die zich twee uren lang onderdompelen in allerlei technieken. Van robotica tot technieken voor duurzaamheid,...
Lees meer

Kernpartners van ABC Soesterkwartier

Hiernaast hebben wij samenwerkpartners: onze bondgenoten. Dat zijn zowel professionele organisaties in de wijk, als vrijwilligers.

Basisonderwijs

Kinderopvang

logo-partou
Partou
www.partou.nl

 

logo-ska-kinderopvang
Ska Kinderopvang
www.ska.nl

Welzijnswerk

logo-indebuurt033
IndeBuurt033
www.indebuurt033.nl

Bondgenoten

Op de Wij-kaart van het Soesterkwartier staat een mooi overzicht van al onze samenwerkingspartners en hun websites voor meer informatie.

-

Nieuwsbrief

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn