AFVAL, ACTIE & APPELSAP

Ze kunnen zoemen, vliegen, kriebelen en soms word je er he-le-maal gek van. Maar eigenlijk zijn ze mega-interessant en als je goed kijkt, ook nog eens heel mooi: insecten.

Tijdens de Kunstbrouwerij voorjaarsvakantie gaan we op creatieve manieren aan de slag met het klimaat. Wanneer je buiten een ommetje maakt, kun je met gemak een hele berg zwerfafval verzamelen. Niet best! Tijdens AFVAL, ACTIE & APPELSAP leer je hoe je zwerfafval kunt omtoveren tot een kunstwerk. Samen met kunstenares Gemma Oosterhof maak je je eigen reuzen insecten.

Meenemen
Kom jij onderweg naar het Eemhuis zwerfafval tegen of heb jij thuis nog materiaal liggen wat anders in de prullenbak verdwijnt? Neem het mee!

Afsluiting
De laatste 10 minuten van de workshop (vanaf 16.20 uur) zijn de ouders en overige leden van het ophaalcomité van harte welkom om naar de mini-expositie te komen kijken. Na afloop van de workshop gaat jouw eigen kunstwerk mee naar huis.

Dus wil jij (zwerf)afval omtoveren tot een prachtig kunstwerk? Meld je dan aan voor de workshop AFVAL, ACTIE & APPELSAP!

Kaartverkoop
Klik hier om vooraf online je kaartje te kopen. Kaartverkoop op locatie is niet mogelijk.



Details & data

Waar vindt deze activiteit plaats?
Eemhuis

Leeftijd: 6 - 7 jaar
Tijd: 15:00 - 16:30
Aanbieder: Kunstbrouwerij
Aantal lessen: 1
Totale kosten: € 10.00

Data
Woensdag 01 maart 2023


Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn