ABC Schothorst

Welkom bij ABC Schothorst! Hier werken vijf scholen en twee kinderopvangorganisaties samen met andere instellingen zoals Indebuurt033 die in Schothorst met kinderen te maken hebben.

Samen zorgen wij ervoor dat kinderen zich prettig voelen in de wijk, hun talenten kunnen ontdekken en zich gesteund weten wanneer dat nodig is.

Groen Doet Je Goed Markt

Zaterdag 6 april 12.00 tot 16.00 uur in winkelcentrum Schothorst: Stekjes, workshops, leuke dingen, gezelligheid,inspiratie en nieuws. Goede raad is duur, maar groene raad is gratis… In de Groene Raad Schothorst zitten bewoners uit deze wijk die Schothorst graag nog groener zien. Zij namen het initiatief tot deze markt en volgens het zwaan-kleef-aan-principe doen inmiddels ...

Lees meer

Wat doen we?

ABC Schothorst organiseert workshops na schooltijd waarin kinderen hun talent kunnen ontdekken of waarbij ze hun energie kwijt kunnen.

Op donderdagen is er de Sportivate Club op het terrein van VVZA waar kinderen verschillende sporten kunnen uitproberen. SRO geeft wekelijks een sportinstuif in de gymzaal aan het Koning Arthurpad. Ook kinderen van 3-6 jaar kunnen iedere week meedoen aan gym.

Daarnaast is er de kunstwerkplaats, activiteiten in de schoolvakanties en techniekworkshops.

ABC Schothorst ontwikkelt op dit moment een programma met trainingen voor kinderen die extra steun kunnen gebruiken. Zoals een weerbaarheidstraining of een training die ondersteuning biedt bij spanningen thuis.

Partners

ABC Contactpersoon

Contactpersoon: Sarah de Vries
E-mailadres: sarahdevrieswerk@gmail.com

De volgende partners zijn vertegenwoordigd in het samenwerkingsverband ABC Schothorst:

Basisonderwijs

Drieslag

www.drieslag.nl

Parkschool

www.parkschool.pcboamersfoort.nl

Weesboom

www.weesboom.nl

Kinderopvang

Partou

www.partou.nl

Ska

www.ska.nl

Welzijnswerk

Indebuurt033

www.indebuurt033.nl

Locaties

School Adres Postcode Plaats
Drieslag Raadhoven 4 3813 LW Amersfoort
Parkschool Raadhoven 2 3813 LW Amersfoort
Weesboom Raadhoven 3 3813 LM Amersfoort
BSO Raadhoven (Partou) Raadhoven 2 3813 LW Amersfoort
BSO het Avontuur (Ska) Raadhoven 4 3813 LW Amersfoort