De ZomerPretPas komt eraan!!!

De ZomerPretPas komt eraan!!!

Nog twee weken en dan is het eindelijk Zomervakantie! Dat betekent ook: de ZomerPretPas is er volgende week weer!! Een boekje in paspoortvorm vol zomeractiviteiten voor kinderen van 2 t/m 14 jaar. Deze zomervakantie nemen we je mee op avontuur door de Groene Stad, ga je met ons mee?

 

Via alle basisscholen en de kinderopvanglocaties van SKA krijgen kinderen een gratis ZomerPretPas. Kinderen die thuisonderwijs krijgen of buiten Amersfoort naar school gaan, peuters en kinderen van 13-14 jaar die op de middelbare school zitten, kunnen bij verschillende ophaallocaties in de stad een gratis ZomerPretPas ophalen. Hiervoor geldt wel: Op=Op. Kijk op onze website welke locaties dat zijn!

De ZmerPretPas

  • Vanaf maandag 1 juli brengen we de ZomerPretPassen naar alle de basisscholen in Amersfoort. De scholen mogen vervolgens de ZomerPretPasboekjes gelijk uitdelen aan alle leerlingen.
  • Vanaf donderdag 4 juli liggen de ZomerPretPassen bij ophaallocaties in de stad en staat op onze website www.zomerpretpas.nl de agenda online.
  • Aanmelden voor activiteiten, waar vooraf aanmelden verplicht is, kan vanaf vrijdag 5 juli via schoolsport.nl en abc-amersfoort.nl
  • Zaterdag 13 juli, de 1e dag van de zomervakantie, starten alle zomeractiviteiten.

Voordat de Zomervakantie begint, en alle zomeractiviteiten, kan je dus op je gemak rondneuzen in de ZomerPretPas en uitzoeken wat er allemaal te doen is 🙂

Veel ZomerPret!

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn