Tienerdisco Hoogland

De kinderwijkraad van Hoogland heeft met succes een tienerdisco georganiseerd.

Na het grootse feest in de kerstvakantie besloten de jongerenwerker van Indebuurt033 en de kinderwijkraad om een tienerdisco te organiseren. Een aantal jaren geleden werden er regelmatig disco’s gehouden in de Neng en het werd tijd om deze nieuw leven in te blazen.

De kinderen hebben een poster ontworpen en er werd een DJ gevonden. Omdat de jongerenwerker een nieuwe baan kreeg, werd de disco uitgesteld. Maar toen de kinderen hoorden dat er pas na de zomervakantie een nieuwe jongerenwerker zou komen, besloten ze het gewoon zelf te doen. En met succes. Er zijn 80 kinderen naar de tienerdisco gekomen! En het liedje dat het meeste gedraaid is? Europapa!

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn