Kleuters en Knakkers vieren Koningsdag

Kleuters en Knakkers vieren Koningsdag

Kleuters en bewoners van woonzorgcentrum de Koperhorst hebben samen Koningsdag gevierd met poffertjes, schminken, muziek en Oudhollandse spelletjes. Er waren maar liefst 70 mensen, tussen de 4 en de 100 jaar oud. Toen de kleuters allemaal een Nederlands vlaggetje op hun wang hadden wilden de knakkers dit ook. Al snel was iedereen geschminkt. Leerlingen van het MBO Amersfoort organiseren de Kleuters en Knakkers activiteiten.

Het was hard werken om voor 70 mensen poffertjes te maken! Gelukkig mochten we voor de gelegenheid gebruikmaken van de gigantische keuken van de Koperhorst. Er werd volop meegezongen met ‘Aan de Amsterdamse grachten’ en een zoon vertelde dat zijn moeder helemaal opleeft tijdens de Kleuters Knakkers activiteiten.

.

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn