Week van Snoep Goed bij ABC Soesterkwartier

Samen met Bibliotheek Eemland en Bslim

‘Week van Snoep Goed’ bij ABC Soesterkwartier

In de week van 14 -21 januari 2024 was het de 4e editie van ‘De Week van Snoep Goed’. Samen met Bibliotheek Eemland organiseerden we in ABC Soesterkwartier een voorleesfeestje met het thema gezond snoepen.

 

De kinderen genoten eerst van het prachtige verhaal ‘Prinses Arabella en de keukenprins’, voorgelezen door juf Kasthury, voorleesconsulent van de bibliotheek. Na het verhaal gingen ze creatief aan de slag, met het maken van snoepkettingen volkoren pasta, snijbonen, wortel, paprika.

 

 

We zijn erg blij met de sponsoring door Bslim Amersfoort, een initiatief dat een gezonde levensstijl voor kinderen promoot. Dankzij hun steun konden we naast de snoepkettingen ook groentesnacks aanbieden aan de kinderen. Het was geweldig om te zien hoe enthousiast ze waren over de gezonde snoepketting en de komkommer, tomaatjes en wortels.

 

Al met al was het een geslaagd voorleesfeestje!

 

Lees meer over De Week van Snoep Goed

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn