Ouderavond hoogbegaafdheid 15 februari 2024

Georganiseerd door SWV de Eem

Ouderavond hoogbegaafdheid 15 februari 2024

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

 

Misschien herken je als ouder wel het beeld dat jouw kind thuis zich zo anders lijkt te ontwikkelen dan wat hij/zij op school laat zien. En je wilt graag het gesprek aangaan met school of hebt dat al een keer gedaan, maar je vindt dat niet makkelijk. Dan, maar ook als het juist wel lekker loopt, ben je van harte welkom bij de ouderavond voor ouders van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen in het primair onderwijs.

 

Wanneer: donderdag 15 februari van 19:30 – 21:00 uur

Waar: Flint, Coninckstraat 60, Amersfoort

 

Kristel van Eijk en Marink van Kessel nemen ons mee in onderwerpen als signaleren, profielen van Betts & Neihart en goede communicatie en samenwerking tussen ouders en school. Het zal een interactieve avond zijn, waarin, na de presentatie, ruimte is voor vragen vanuit de zaal.

 

Deze avond wordt georganiseerd door SWV de Eem. Ga voor meer informatie en om je aan te melden naar: SWV de Eem | Ouderavond hoogbegaafdheid.

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn