Samen sterker: slimme strategieën voor moeilijk gedrag.

Terugblik op geslaagde inspiratiemiddag ABC Amersfoort

Samen sterker: slimme strategieën voor moeilijk gedrag

“Mooi hoe collega’s kinderopvang, welzijn en onderwijs zich samen bogen over o.a. de Vreedzame Wijk, het klimaat in de groep of klas, kinderen met pittig gedrag… Het was weer een inspirerende ‘Stichting ABC Amersfoort’-middag!”

 

Dit was één van de vele positieve reacties van deelnemers aan de jaarlijkse Inspiratiemiddag van ABC Amersfoort. We hielden deze dit jaar op 10 oktober. Misschien niet de meest ideale dag, want de opkomst was lager dan voorgaande jaren. Waarschijnlijk omdat er andere organisaties op deze dag ook activiteiten organiseerden. Want het lag niet aan het thema – Samen sterker: slimme strategieën voor moeilijk gedrag. Dit bleek veel professionals aan te spreken.

 

De middag startte met een bevlogen verhaal van opvoedkundige Tischa Neve. Zij gaf een aantal heel praktische adviezen over omgaan met bijzondere kinderen & opvallend gedrag op de groep. Een korte samenvatting vind je in deze handout

 

Ook de deelsessies waren inspirerend. Klik door naar onze aankondiging van deze middag voor een overzicht van welke dat waren.

 

De prachtige locatie – De Kamers in Vathorst – (voor veel deelnemers onbekend) droeg bij aan een geslaagde middag. Wij bedanken De Kamers – en ook basisschool De Marke en Ska-kindcentrum de Zilverberg, waar sommige deelsessies waren – voor hun gastvrijheid!

 

Bekijk de foto-impressie van deze middag:

 

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn