Ouders van NIX?! Interactieve ouderavond in het theater

Kind in groep 8? Meld je snel aan!

Ouders van NIX?! Interactieve ouderavond in het theater

Hoe ga je als ouder in gesprek met je kind over alcohol, roken of blowen? Helpt het om grenzen te stellen of wordt het daardoor alleen maar spannender? Wat weten we inmiddels over de NIX18-wetgeving en heeft deze verandering geholpen?

 

Ben je ook nieuwsgierig en praat je graag mee? Kom dan naar deze ouderavond. Met interactief theater!

 

Wanneer: maandagavond 20 november 2023

Waar: in FLUOR, Amersfoort

Kosten: gratis

 

Meld je snel aan op jellinek.nl/ouderavond.

 

 

Jellinek Preventie

 

Deze ouderavond wordt georganiseerd door Jellinek. Jellinek Preventie wil problemen die ontstaan door alcohol, drugs, gamen en gokken voorkomen. Dit doen zij door het geven van voorlichting aan het algemene publiek, risicogroepen en beroepsgroepen. De informatie die daarbij wordt gegeven is objectief, op feiten gebaseerd en niet moraliserend.  Jellinek Preventie richt zich op verschillende doelgroepen. Kijk voor meer informatie en het aanbod in Amersfoort op Jellinek Preventie.

 

 

 

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn