World Cleanup Day in het Soesterkwartier

Doe je mee? Aanmelden niet nodig!

World Cleanup Day in het Soesterkwartier

ABC Amersfoort, Schoon Soesterkwartier samen met Bij Bosshardt en de winkeliersvereniging pakken samen het Soesterkwartier aan. Doe je mee? Aanmelden niet nodig!

 

Zaterdag 16 september is de World Cleanup Day. Wereldwijd vinden er die dag acties plaats tegen zwerfvuil. Wij organiseren opnieuw een opruimactie voor zwerfafval op de Noordewierweg.

 

Van 10.00 tot circa 14:00 uur staan we bij Bij Bosshardt (naast de Emmauskerk). Kom je weer helpen? Wij hebben zwerfvuilprikkers, handschoenen, afvalzakken en hesjes in allerlei maten. Na afloop staat er bij Bosshart een kopje koffie/thee of limonade klaar om na te praten en elkaar te ontmoeten.

 

Jong en oud welkom om mee te doen!

 

Kinderen zijn welkom, voor hen maken we het een leuke ochtend:

 

Om 10:30, 11:30 en 12:30 uur lees bibliotheekjuf Kasthury bij Bij Bosshardt voor uit het boek Egalus van Marije Tolman. In dit boek dat zich afspeelt in de sjeestijd wordt het verhaal verteld over afvalprik-held Egalus. Samen met natuurjuf Helmertine gaan ze nog een leuke activiteit doen met afval sorteren.

 

Voor elk kind dat meehelpt ligt er de KEISchoon033 Afvalbingokaart en een leuke kleurplaat klaar.

 

De mascotte van KEISchoon033 – Dustbin – zal tijdens haar ronde door Amersfoort ook het Soesterkwartier aandoen.

 

We rekenen op een grote opkomst, want alleen samen houden we onze mooie wijk schoon. Aanmelden is niet nodig. Zien we je de 16e?

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn