Begeleiders Rekenboost gezocht!

Oproep voor vwo'ers en studenten

Begeleiders Rekenboost gezocht!

Heb je net je vwo-examen achter de rug of ben je student (mbo/hbo/wo)? Heb je nog geen plannen voor de laatste week van de zomervakantie en wil je die op een superleuke en zinvolle manier invullen? Meld je dan aan als begeleider van Rekenboost!

 

Tijdens de Rekenboost gaan kinderen uit de groepen 3-7 van de basisschool een week lang aan de slag om hun rekenvaardigheden een boost te geven. Dat doen ze spelenderwijs met allerlei uitdagende opdrachten, in groepen van 15 kinderen. Soms werk je individueel met een kind. Zo gaan we koekjes bakken (hoeveel heb je van alles nodig?), bouwen (hoe lang moeten de stukken bamboe zijn?) en speuren.

 

Voor iedere groep van 15 kinderen hebben we 3 begeleiders nodig. Eén van hen is een (oud-)leerkracht, de andere twee zijn (bijna-)studenten.

 

Waar:

Het Element, Kaliumweg 2 te Amersfoort

 

Wanneer

De laatste week van de zomervakantie: van 14– 18 augustus van 8.30 – 13.00 uur
(de kinderen zijn er van 9.00 – 12.30 uur).

 

Voorbereiding

In twee (verplichte) bijeenkomsten worden alle Rekenboost-begeleiders ingewerkt. . Deze bijeenkomsten zijn: 21 juni van 16.00 – 20.00 uur en 11 augustus van 15.00 – 17.00 uur.

 

Vergoeding

Je ontvangt € 250,-; dit is inclusief het bijwonen van de twee voorbereidingsbijeenkomsten.

 

Meld je aan!

Lijkt het je leuk om begeleider bij de Rekenboost te zijn? Geef je dan op bij de Renske Rietmeijer, projectleider Rekenboost, via renske.rietmeijer@abc-amersfoort.nl of 06-43489391. Je kan je voorkeur voor een leeftijdsgroep doorgeven.

 

Rekenboost is een project van de gemeente Amersfoort en ABC Amersfoort.

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn