ZomerPretPas 2023 komt eraan!

Voor alle kinderen in Amersfoort!

ZomerPretPas 2023 komt eraan!

De ZomerPretPas 2023 komt eraan! ZomerPretPas is een papieren boekje vol leuke, spannende, avontuurlijke zomeractiviteiten. ZomerPret voor kinderen van 2 t/m 14 jaar die in Amersfoort. Ook alle ABC-activiteiten in de zomervakantie staan in de ZomerPretPas!

 

Ongeveer twee weken voor de zomervakantie krijgen kinderen een ZomerPretPas via de basisschool. Kinderen die thuisonderwijs hebben of buiten Amersfoort naar school gaan, peuters en kinderen van 13-14 jaar kunnen een gratis ZomerPretPas ophalen bij verschillende ophaallocaties in de stad, ongeveer twee weken voor de zomervakantie.

 

Samenwerking

 

De ZomerPretPas komt mede tot stand dankzij een projectsubsidie van Gemeente Amersfoort via Indebuurt033 en door de samenwerking met Schoolsport Amersfoort, ABC- Amersfoort en de aanbieders van activiteiten.

 

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn