Denderende Donderdag in Kruiskamp-Koppel – thema safari!

Georganiseerd door studenten Hogeschool Utrecht

Denderende Donderdag – thema safari!

Donderdag in de vakantie betekent in de wijken Kruiskamp en Koppel: Denderende Donderdag! Deze keer hadden de studenten van het Leerbedrijf Kruiskamp-Koppel (Hogeschool Utrecht) de leiding over de dag. En dat was ze prima toevertrouwd!

 

Vol enthousiasme hingen de studenten vlaggen op, zetten tafels neer en zorgden voor gezonde hapjes in Koppel en Kruiskamp. In Koppel (APWC) was het nog relatief rustig bij de activiteiten, maar toch werd er gevoetbald met meester Jelle, voorgelezen door Jessica van Bibliotheek Eemland en zorgde Ilse van Creatempel voor leuke kleurplaten. Daarna snel door naar Kruiskamp!

 

Daar stonden de kinderen al te springen om aan alle activiteiten mee te doen! De hele groep (ongeveer 70 kinderen) werd in 4 groepen verdeeld die elk begeleid werden door een student. Deze kinderen deden een leuk spel met meester Jelle (buurtsportcoach), een natuurbingo met Nynke (Unynk), voorlezen met Jessica en Kasthury (Bibliotheek Eemland), muziek en toneel met Yvo en Anna (HU) en tekenen met Ilse (Creatempel).

 

Ook hier waren lekkere gezonde hapjes en koffie en thee voor de ouders. Dankzij de studenten, aanbieders, maar ook de Buitenkast en de buurtmoeders liep alles op rolletjes!

 

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn