Zomerschool ABC weer geslaagd

Zomerschool ABC weer geslaagd

Koken, hutten bouwen, knutselen,  lego’en, schilderen en daarvoor zelf de verf maken, samen heel veel boeken lezen. En zo spelenderwijs een boost in reken- en taalvaardigheid krijgen. Met dank aan gepassioneerde leerkrachten die met liefde hun vakantie inkorten voor het vergroten van kansengelijkheid in Amersfoort. De Vakantie-academie en Rekenboost waren ook dit jaar weer een groot succes!

 

De Vakantie-academie was traditiegetrouw in de eerste week van de zomervakantie en Rekenboost in de laatste week. Er deden 154 kinderen mee aan de Vakantie-academie en 94 aan Rekenboost. Allemaal even enthousiast! Er waren ook 11 bijeenkomsten voor ouders, die werden bijgewoond door ruim 90 ouders.

 

De Vakantie-academie en Rekenboost worden georganiseerd door ABC Amersfoort in samenwerking met de onderwijskoepels Meerkring PCBO en KPOA, Bibliotheek Eemland en partners die activiteiten aanboden.

 

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn