Geslaagde sport- en speldag Kruiskamp-Koppel

Woensdag 29 juni jl.

Geslaagde sport- en speldag Kruiskamp-Koppel

Op woensdag 29 juni kwamen kinderen uit de groepen 4, 5 en 6 naar voetbalvereniging APWC. Op het kunstgrasveld waren door buurtsportcoach meester Jelle verschillende onderdelen uitgezet waar ze in gemengde groepen spelletjes en workshops deden. Ondanks de warmte, waren de kinderen toch heel actief! Gelukkig was er veel zonnebrandcrème en water beschikbaar.

De kinderen volgden een workshop Taekwondo van Sportclub Janmaat, een workshop dansen van Dance Centre Amersfoort, speelden steen, papier, schaar, een estafetterun met legoblokken onder begeleiding van het Medialab en handbal en gingen over de stormbaan van Henk Baum. Wat een sportieve kinderen zitten er op De Parel, De Michaelschool en IKC Vlinderslag!

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn