THEEHUIS DE THEEMAKERIJ OP HET FÜRGLERPLEIN

Mert uit groep 1 wint de prijs voor de mooiste naam

Theehuis de Theemakerij op het Fürglerplein

Sinds eind juni heeft het Fürglerplein er een mooie nieuwe plek bij: een pop-up theehuisje in de ruimte op de hoek van de Sporthal.

 

Het theehuisje moest natuurlijk wel een mooie naam krijgen. Daarom riepen we de kinderen van de Kinderhof en de Windroos op om een naam aan te dragen. We hebben prachtige suggesties binnen gekregen zoals Fluffy Unicorn, de Groene Hoek, Eritrea, en De Theepot. Een deskundige jury heeft naar alle inzendingen gekeken, en uiteindelijk gekozen voor De Theemakerij. Deze inzending kwam van Mert uit groep 1 van de Kinderhof. Gefeliciteerd Mert! De originaliteitsprijs ging naar Pien, eveneens uit groep 1. Zij bedacht de prachtige naam Rapunzel.

 

 

Om te vieren dat het theehuisje nu een echt naam heeft, zijn Mert en Pien vanmorgen met hun hele klas appeltaart komen eten. Want dat doe je in een theehuis! Het was erg gezellig. De klas is blij dat er nu eindelijk een plek is waar je taart kunt eten op school. Mert ging naar huis met het Grote Taartenboek van The Tjong King. Want naast taart, vinden we lezen bij het theehuisje ook erg belangrijk!

 

Wil je zelf ook eens van onze taarten komen proeven? Aanstaande zaterdag popt het theehuisje weer op in Park Rustenburg. Dan is er een roofvogelshow, kun je bellen blazen, vlinders maken en waterraketten schieten! Daarna gaan we even met vakantie en na de zomervakantie poppen we weer verder up!

 

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn