Kinderwijkraad Vathorst geeft gemeente Amersfoort ideeën voor speelplek in de wijk

Ontwerpbureau zorgt voor uitwerking

Kinderwijkraad Vathorst geeft gemeente Amersfoort ideeën voor speelplek in de wijk

In Vathorst worden nog steeds nieuwe huizen gebouwd. De kinderen van Vathorst willen meer groen in hun wijk. De gemeente Amersfoort heeft de kinderwijkraad van Vathorst om ideeën gevraagd.

 

Er is een strook weilanden langs het riviertje de Laak waar ruimte is voor een recreatiegebied en een speelplek. Voor dit gebied heeft de gemeente Amersfoort de Kinderwijkraad van Vathorst uitgenodigd om ideeën te leveren.

 

De kinderwijkraad heeft op 7 juni haar ideeën voor een avontuurlijke speelplek – de Speelpolder – met de gemeente gedeeld. Die ideeën zijn gericht op kinderen uit de bovenbouw. Dus met veel avontuur en uitdaging. Tijdens een knip- en plaksessie maakten de kinderen verschillende ontwerpen. Het ontwerpbureau van de gemeente gaat met die ideeën aan de slag. Na de zomer kiest de kinderwijkraad het beste ontwerp voor de speelplek.

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn