Leerlingen groep 7 Kruiskamp-Koppel op buurtsafari

Leerlingen groep 7 Kruiskamp-Koppel op buurtsafari

Op donderdag 12 mei gingen de groepen 7 uit Kruiskamp-Koppel op safari door de wijk. 14 groepjes verspreidden zich door de buurten om organisaties en plekken te bezoeken die het onderzoeken waard zijn.

 

kinderen kruiskamp-koppel bezoeken baptisten

Zo kon hun route leiden naar een school, de moestuin, boer in de wijk, de moskee, het evangelisch genootschap, de baptisten kerk, het moerasgebied of de wijkagent. Maar ook indebuurt033, de Buurtsportcoach, Petje af, de straatambassadeurs en 033 in actie waren vertegenwoordigd.

 

De kinderen en begeleiders voerden interessante gesprekken, leerden leuke mensen kennen, wandelden vele kilometers en stelden slimme vragen. Het was een prachtige, zonnige ochtend met veel indrukken.

 

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn