Schaaklessen in Schothorst

Ook voor kinderen uit omringende wijken

Schaaklessen in Schothorst – meld uw kind aan

Van schaken word je slimmer. En het is vooral superleuk! Als uw kind ook wil leren schaken moet u hem of haar zeker aanmelden voor deze cursus. Stap voor stap leren de kinderen spelenderwijs hoe je de dame, de lopers, de torens en nog veel meer stukken kunt inzetten om de tegenstander te verslaan. Van niemand minder dan Tim Grutter, die vorig jaar 3e werd op het NK t/m 18 jaar!

 

We starten zodra er voldoende aanmeldingen zijn, dus geef het ook door aan klasgenoten, en vrienden en vriendinnen, dan kun zij straks lekker met elkaar dit mooie spel spelen!

 

De lessen worden gegeven op woensdagmiddag in basisschool Talentum aan het Koning Karelpad in Schothorst. Ook kinderen uit de omringende wijken zijn welkom! Meer info en aanmelden via het activiteitenoverzicht.

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn