Schaaklessen Soesterkwartier van start

Bij voldoende aanmeldingen ook in Schothorst

Schaaklessen Soesterkwartier van start

In de kantine van voetbalvereniging KVVA gingen afgelopen donderdag 12 mei de schaaklessen voor kinderen uit het Soesterkwartier van start. Tien kinderen hadden zich aangemeld.

 

Schaaktalent Tim Grutter

 

De lessen worden georganiseerd door KVVA samen met ABC Soesterkwartier. Ze worden gegeven door het Amersfoortse schaaktalent Tim Grutter, 3e op het NK t/m 18 jaar in 2021. De schaaklessen lopen t/m de zomer en worden in het najaar waarschijnlijk vervolgd met een nieuwe serie lessen voor de kinderen uit het Soesterkwartier. Houdt het activiteitenoverzicht van ABC Soesterkwartier in de gaten!

 

Het leuke van de schaaklessen is dat je er niet voor hoeft te kunnen schaken om toch deel te nemen. Beginners en gevorderden zijn allebei welkom! De eerste les leverde dat al een mooi plaatje op!

Ook in andere wijken

Bij ABC Schothorst start een serie schaaklessen, zodra er voldoende aanmeldingen zijn. Ook deze lessen worden gegeven door Tim Grutter. Klik hier voor meer informatie en om uw kind aan te melden: www.abc-amersfoort.nl/bekijk-activiteit/?id=2508.

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn