Nieuwe coördinator ABC Soesterkwartier stelt zich voor

Nieuwe ABC-coördinator Soesterkwartier stelt zich voor

Hoi, ik ben Maaike Hesseling, 36 lentes jong en opgegroeid in het Soesterkwartier. Ook mijn kinderen van 13, 8 en 2 jaar groeien op in deze mooie wijk. Sinds kort werk ook in de wijk als ABC-coördinator. Hiermee neem ik het stokje over van Marieke van Krugten die deze functie vijf jaar lang met kennis en enthousiasme vervulde. Zij was in staat om van één plus één vijf te maken. Een pittige opgave dus om die rol over te nemen. Maar met een dosis enthousiasme en nieuwsgierigheid ga ik deze uitdaging graag aan.

Het Soesterkwartier is een wijk die veel te bieden heeft. We wonen hier vlak naast het bos, aan de rand van het centrum, hebben drie verschillende scholen, vele sportverenigingen, speeltuinen en speelplekjes,  een kinderwijkraad, buurtbestuur junior en een heuse kids-agenda. Veel partijen houden zich bezig met de ontwikkeling van de kinderen in de wijk. Waaronder de scholen, sportverenigingen, speeltuinen en veel vrijwilligers.

 

Met veel passie worden er hele mooie activiteiten neergezet waarbij kinderen en ouders elkaar kunnen ontmoeten. Mijn rol hierin zal zijn om de verbindingen te maken tussen al deze partijen en het kind daarin centraal te zetten. Wat hebben zij nodig en wat willen de kinderen in de wijk. Een wijk die volop in beweging is en daarom mooie kansen biedt. Ik denk dat we met zijn allen willen dat onze kinderen prettig en gezond met elkaar kunnen opgroeien. En daar ga ik een bijdrage aan leveren samen met u en onze kinderen. Ik zie ernaar uit om jullie de komende tijd te gaan ontmoeten.

 

Groet Maaike

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn