Dompel je leerlingen onder in techniek

Bericht voor basisscholen

Bericht voor basisscholen – dompel de leerlingen onder in techniek

Hoe leuk is dat? Basisschoolleerlingen die zich twee uren lang onderdompelen in allerlei technieken. Van robotica tot technieken voor duurzaamheid, VR en 3D printing. Tijdens de kennismakingslessen ‘Techniek voor het primair onderwijs’ gaan de leerlingen in kleine groepen aan de slag met verschillende vormen van techniek.

 

De lessen vinden plaats in het technieklokaal bij de Wereld van Techniek op de Hoef die we onze ‘hotspot’ noemen. De begeleiding is in handen van Arjan Gunst, onze enthousiaste ‘T is for Tech’-leerkracht primair onderwijs. Samen met zijn collega’s op de ‘T is for Tech’-hotspot zorgt hij voor een goede leeromgeving voor de basisschoolleerlingen.

 

Elke vrijdag zijn de basisschoolleerlingen welkom. Werk je op een basisschool en wil je een kennismakingsles volgen, schrijf je dan direct in. Voor meer informatie kun je kijken op www.tisfortech.nl/docenten/primair-onderwijs of bellen met Monique Janssen, 06-20103804. Je kunt haar ook mailen via monique@tisfortech.nl.

Nieuwsbrief

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn