Op vakantie bij Speeltuin Soesterkwartier

Verslag van een geweldig Winterfeest

Op vakantie bij Speeltuin Soesterkwartier

In de voorjaarsvakantie organiseerde Speeltuin Soesterkwartier eeen mooi winterfeest voor alle kinderen in de wijk. Met o.a. een ijsbaantje en luchtkussens. En er reed zelfs een heus treintje door de wijk!

 

Ook in de afgelopen zomervakantie al uitgebreid programma

Afgelopen jaar hebben ABC Soesterkwartier en Speeltuin Soesterkwartier elkaar helemaal gevonden in het organiseren van mooie vakantieprogramma’s. De speeltuinvrijwilligers organiseerden altijd al een vakantieweek in de laatste week van de zomervakantie. Maar zij wilden graag iets betekenen voor kinderen die helemaal niet weg gaan. Daarom breidden zij het programma uit. In plaats van één vakantieweek, organiseerden zij iedere week een activiteit. Met telkens een ander zomers thema. Er was een Spaanse dag, een Hollandse dag, een Mexicaanse dag enzovoort. Per dag deden 150 à 200 kinderen mee. Wat een succes! Dat zetten we natuurlijk graag door.

 

We zien uit naar verdere samenwerking

Zoals we van de speeltuin gewend zijn, was ook weer het winterfeest in de voorjaarsvakantie weer een wervelend succes.

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn