Kidsagenda voor alle kinderactiviteiten in het Soesterkwartier

En binnenkort in meer wijken

Kidsagenda voor alle kinderactiviteiten in de wijk

In het Soesterkwartier organiseren veel partijen allerlei mooie dingen voor kinderen. Variërend van sport tot een open atelier, en natuurlijk alle activiteiten van de speeltuin. Maar ouders gaven aan soms door de bomen het bos niet meer te zien. Daarom werken we sinds een jaar met alle partijen samen aan de Kidsagenda. Een mooi initiatief van Kath Duin van Ideeënboom, en ABC Soesterkwartier samen. 

 

De Kidsagenda wordt samen met de Wijkkrant deur aan deur verspreid in de wijk. Zodat alle ouders en kinderen van de wijk er kennis van kunnen nemen. En dat merken we. Sommige kinderen die niet in de wijk naar school gaan, maar bijvoorbeeld naar het speciaal onderwijs, weten nu de naschoolse en vakantie-activiteiten veel beter te vinden. Zo kunnen kinderen elkaar in ieder geval wel na school ontmoeten, en samen leuke dingen doen in hun eigen wijk.

 

Andere wijken lonken inmiddels ook naar de Kidsagenda. Zo kunt u er binnenkort ook eentje verwachten als u in het Vermeer-, Berg of Leusderkwartier woont!

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn