Terugblik op de kerstvakantie

Ondanks lockdown geslaagde activiteiten

Terugblik op geslaagde activiteiten in de kerstvakantie

Ondanks de lockdown waren er veel geslaagde (buiten)activiteiten in de verschillende ABC-wijken. Een kleine impressie:

 

Natuurspeurtocht in Elisabeth Groen

 

Stichting Entree, Natuur- en milieu-educatie  Beleef het Beekdal, Ontdek het Buiten, Unynk, de Buitenkasten, Sportivate, de Buurtsportcoach en organiseerden samen met ABC Randenbroek en ABC Schuilenburg een natuurspeurtocht in park Elisabeth Groen. Ondanks de regen deden er heel veel kinderen mee. Wat hadden ze een plezier! Tijdens de speurtocht waren er verschillende activiteiten. Zoals een parcours van Sportivate, mikado, kunst maken en zelf popcorn maken.

 

De kinderen, maar zeker ook de vrijwilligers en de verschillende organisaties hebben genoten!

 

Voetbalkooi en stormbaan bij speeltuin de Draak

 

In Nieuwland toverden ABC Nieuwland en Skilzz United samen speeltuin de Draak om tot voetbalkooi en stormbaan. Wel ruim 100 kinderen leefden zich deze dag heerlijk uit. Een zeer geslaagde dag!

 

Lampionnenoptocht in Liendert

 

Om de donkere dagen na de kerst wat bij te lichten, organiseerde ABC Liendert op 7 januari een lampionoptocht door de wijk.
En ja… het was slecht weer met hagel en natte sneeuw, en de opkomst bleef daardoor beperkt tot een kleine 25 kinderen. Maar we hadden een draaiorgel erbij en veel plezier. En vanachter de gordijnen veranderden eerst voorzichtig glurende buurtbewoners al snel in vrolijk zwaaiende toeschouwers.

 

Zo brachten we misschien niet veel extra licht, maar wel een stukje vrolijkheid in de wijk!

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn