Gezocht: coördinator ABC Nieuwland

voor maximaal 240 uur op jaarbasis

Vacature coördinator ABC Nieuwland

ABC is de  afkorting voor Amersfoortse Brede Combinaties. Binnen een ABC werken partners uit onderwijs, kinderopvang en welzijn samen aan het bevorderen van de ontwikkelingskansen voor kinderen in Amersfoort. Een ABC biedt een samenhangend aanbod met een doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen van 0-12 jaar.

 

GEZOCHT: COÖRDINATOR VAN ABC NIEUWLAND

 

per 1 november 2021

Ben jij de proactieve netwerker die alle partijen bij ons in de wijk met elkaar verbindt (kinderen, ouders, sportverenigingen, professionals; scholen, kinderopvang en buurt) ? Wil jij deel uitmaken van een ambitieuze ABC-stuurgroep met veel nieuwe ideeën? Ben jij de gedreven ABC-coördinator die ABC Nieuwland helpt groeien? Wij horen graag jouw verhaal!

 

Over ABC Nieuwland

ABC Nieuwland is een samenwerkingsverband tussen 3 scholen, kinderopvangorganisaties en het welzijnswerk in de wijk. Bij ABC Nieuwland staat de ontmoeting in de wijk centraal. Wij organiseren ontmoetingen tussen kinderen, ouders en professionals. Dit doen wij door een divers aanbod van ‘ontmoetingen onder schooltijd’, naschoolse activiteiten, themabijeenkomsten en studiemomenten. Het speerpunt voor de komende jaren is alles rondom jeugd en haar problematiek, vragen en uitdagingen.

 

De functie

De ABC-coördinator onderhoudt het netwerk in de wijk, coördineert de diverse activiteiten en initieert nieuwe activiteiten, bereidt de stuurgroepvergaderingen en werkgroepoverleggen inhoudelijk voor, begeleidt de werkgroepen, schrijft de jaarprogramma’s, stelt de begroting op en schrijft de jaarlijkse rapportage. De coördinator heeft geen vaste werkplek, maar zoekt de locatie die past bij de betreffende werkzaamheden.

 

Taken en verantwoordelijkheden

  • De kwaliteit van het jaarprogramma waarborgen
  • Opzetten van (nieuwe) activiteiten die passen bij de uitgangspunten van Stichting ABC, zowel onder schooltijd als na schooltijd, in samenwerking met de gastdocenten
  • Opbouwen en onderhouden van het samenwerkingsnetwerk in de wijk
  • Zoeken naar, instrueren en begeleiden van gastdocenten en ouders/vrijwilligers
  • Een goed opgebouwd programma van naschoolse activiteiten, ontmoetingen onder schooltijd, themabijeenkomsten voor ouders en studiemomenten voor professionals opstellen
  • Proactief nadenken over de verdere ontwikkeling van ABC Nieuwland

 

Wat bieden wij jou?

Een zelfstandige taak met veel afwisseling en vrijheid. Je werkt in een inspirerende en informele werkomgeving met gedreven collega´s die hart hebben voor kinderen en ouders in de wijk. Je krijgt een werkopdracht tot 31 juli 2021, die bij voortzetting van de gemeentelijke subsidie voor St. ABC, kan worden voortgezet. Op jaarbasis word je maximaal 240 uur ingezet, waarbij de meeste uren vallen in de schoolweken. Je kan de opdracht uitvoeren vanuit een zelfstandig ondernemerschap of vanuit een dienstverband. Het uurtarief wordt in overleg vastgesteld.

 

Wat bied jij ons?

Je hebt een netwerk in de stad Amersfoort en affiniteit met de wijk Nieuwland. Je bent een organisatietalent (HBO werk- en denkniveau) en communiceert vlot met verschillende doelgroepen. Je bent relationeel sterk en beschikt over een groot inlevingsvermogen. Hierdoor kun je goed schakelen tussen kinderen, ouders, professionals, vrijwilligers van de verschillende organisaties in de wijk. Je bent ondernemend, creatief, zelfstandig, stressbestendig, flexibel, komt met nieuwe ideeën en stelt je open op. Je bent een échte teamplayer.

 

Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer!

Stuur jouw motivatie (voorzien van ideeën en een concreet voorbeeld) en je CV voor 22 oktober naar: Erwin Hiddingh via directie.border@meerkring.nl. Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met de huidige ABC-coördinator: Erik van Marissing: 06 43557555 De gesprekken vinden plaats op 25 en/of 26 oktober.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Nieuwsbrief

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn