Buurtpark Rustenburg opent met openluchtvoorstellingen

Vanaf nu meer activiteiten in het nieuwe buurtpark

Buurtpark Rustenburg opent met openluchtvoorstellingen

Op zaterdagmiddag 10 juli is Buurtpark Rustenburg voor het eerst in gebruik genomen twee openluchtvoorstellingen: een concert door jongtalent gitaarorkest Gitalento en aansluitend een wervelende roofvogeldemonstratie.

Indrukwekkend gitaarconcert

Gitalento, dat bestaat uit jonge talentvolle leerlingen klassieke gitaar in de leeftijd van 4 – 15 jaar, gaf een indrukwekkend concert met muziek van klassiek tot populair. Indrukwekkend omdat ze niet alleen alles uit het hoofd speelden, maar ook omdat alle niveaus (beginners tot vergevorderd) samenspeelden.

Fantastische roofvogeldemonstratie

De roofvogeldemonstratie was voor iedereen fantastisch om mee te maken. Vooral voor kinderen was het leerzaam omdat de de valkenier veel uitleg gaf. Tijdens deze demonstratie speelde interactie met het publiek een grote rol en werden vooral de kinderen echt onderdeel van het de show.

Vanaf nu meer activiteiten in Buurtpark Rustenburg

De initiatiefnemers van Buurtpark Rustenburg, stichting Het Huis van Bartels en ABC Rustenburg, willen op deze locatie in de wijk en in de toekomst meer activiteiten en evenementen gaan organiseren om de sociale binding te bevorderen. In Rustenburg ontbrak namelijk tot voor kort nog een echte fysieke ontmoetingsplaats voor jong en oud. De ligging aan de Rustenburgerweg, tussen het lagere scholencomplex van de Kinderhof/Windroos/Ska Kinderopvang en de Molendijkflat, verbindt ook figuurlijk jong en oud.

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn