Zomervakantie vol activiteiten

Met ABC en ZomerPretPas

Zomervakantie vol activiteiten

Spaans leren, taarten bakken, een opleiding volgen tot cyber agent, een voorleesfeestje vieren, knutselen, leren overleven in de natuur, sporten, op safari in het buurtpark, dansen, zingen, improviseren, op avontuur in de natuur, kamperen, bootje varen, enz. enz. De komende zomervakantie hoeft geen kind in Amersfoort zich te vervelen (al mag dat soms ook best, hoor!).

Houd de flyer en de website in de gaten

In de hele stad worden allerlei activiteiten georganiseerd. Vlak voor de vakantie krijgen alle kinderen van 2 t/m 12 jaar via school of de kinderopvang een flyer mee. Daar staan de activiteiten in de eigen wijk in.

En houd ook onze website in de gaten! De activiteitenoverzichten van de ABC’s puilen al uit van de zomervakantie-activiteiten en worden de komende tijd verder gevuld. Zie je een leuke activiteit in een wijk waar je zelf niet woont? Meld je kind dan gewoon aan. De kinderen in de eigen wijk hebben voorrang, maar wie weet is er nog een plekje vrij…

ZomerPretPas

En dat is nog niet alles. Alle kinderen krijgen via school of de kinderopvang ook weer de ZomerPretPas mee. Het bekende paspoort boordevol culturele, sportieve, creatieve en educatieve zomeractiviteiten.

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn