Van roofvogelshow tot familie-zeskamp…

Samen maken we er een mooie zomer van in Rustenburg!

Van roofvogelshow tot familie-zeskamp… Samen maken we er een mooie zomer van in Rustenburg!

Of je nu weg gaat of niet, in Rustenburg hoef je je komende zomervakantie niet te vervelen! ABC Rustenburg heeft afgelopen weken ouders en kinderen bevraagd op hun plannen voor de vakantie. Veel mensen gaan wel 1 of 2 weken weg, maar zijn daarna ook thuis. Daarnaast hebben zij aangegeven wat zij leuk zouden vinden om te doen in de vakantie. We kregen veel tips, van buitenspelen, tot techniek tot een zeskamp voor het hele gezin. Met al deze tips hebben we een mooi vakantieprogramma samen kunnen stellen. Dus dank jullie wel daarvoor! Hieronder vind je alvast een tipje van de sluier.

LEGO 3-daagse

Meester William komt 3 dagen langs met LEGO robots. Je leert daarbij van alles van kleine robotjes met WeDO, tot veel ingewikkeldere robots met LEGO mindstorms. Ook gaan kinderen in deze dagen aan de slag met het maken van filmpjes. Voor de kinderen die al meegedaan hebben met de LEGO club en WeDo al kennen, is er genoeg uitdaging met de LEGO Mindstorms. De LEGO 3 Daagse is voor kinderen in de leeftijd van 8-14 jaar. De inschrijving is via www.abc-amersfoort.nl

Amerena zwemlessen

Veel kinderen gaan wellicht veel zwemmen de komende vakantie, maar hebben juist afgelopen periode weinig gezwommen. Daarom biedt Amerena de eerste twee weken van de vakantie een zwem-opfris-cursus aan voor 5 euro, zodat kinderen hun zwemskills weer goed op kunnen halen. En daarna met een gevoel van zekerheid kunnen gaan zwemmen in de zomer. Zie www.abc-amersfoort.nl voor extra informatie.

Vakantieweek Rustenburg

De laatste week van de vakantie staat bol van activiteiten op en rondom het Furglerplein. Zo is er een zeskamp voor de hele familie, theatersport, mini-professors, bushcraften met meester Paul, BMX-en en natuurlijk ook creatief met juf Gea. Zo kunnen kinderen elkaar mooi weer ontmoeten voordat ze weer naar school gaan. Alle activiteiten komen komende week op www.abc-amersfoort.nl, dus schrijf je vast in, want vol = vol.

Roofvogelshow en Fete de la nature

Het is jullie ongetwijfeld al opgevallen dat er van alles gebeurd in de educatietuin. Komend schooljaar hebben we dan ook plannen om de vergroening helemaal door te trekken naar het voorplein. Daarover snel meer. Voor nu zijn er 2 activiteiten in de tuin die we jullie graag onder de aandacht brengen. Nog voor de vakantie op zaterdag 10 juli van 14 tot 15 uur is er een roofvogelshow in de tuin en een gitaaroptreden van Gilento. En meteen na de vakantie op 3 september is er Fete de la Nature. Zet beide dus alvast in de agenda’s. We zien jullie dan!

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten? Heb je problemen met inschrijven, of wat dan ook. Bel met ABC coördinator Marieke van Krugten op 06-43142855 of mail via marieke.vankrugten@indebuurt033.nl.

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn