Loop mee met de alternatieve avondvierdaagse!

Download hier de routes

Loop mee met de alternatieve avondvierdaagse!

Mis je de avondvierdaagse ook zo? Gelukkig kun je meedoen aan de Alternatieve Avondvierdaagse! De Alternatieve Avondvierdaagse Amersfoort is een wandelroute door Vermeer-, Berg-, en Leusderkwartier en het Soesterkwartier.

 

Maandag 7 en dinsdag 8 juni starten bij de Juliana Solbergpark (Graaf Engelbertpad) en 9 en 10 juni starten bij de Emmaüskerk, Noordewierweg Soesterkwartier. De routes zijn 5 kilometer lang. Deelname is gratis en je loopt op eigen gelegenheid. Je krijgt zelfs een leuke verrassing. Je hoeft niet elke dag te lopen. Dus doe mee en zing door de straten van Amersfoort een potje met vet. Vet leuk toch!

 

Download hier de routes:

 

Route Avond4daagse 7 juni Vermeer-Berg-Leusderkwartier

 

Route Avond4daagse 8 juni Vermeer-Berg-Leusderkwartier

 

Route Avond4daagse 10 juni Soesterkwartier en binnenstad

 

Route Avond4daagse 9 juni – Soesterkwartier en binnenstad

 

 

Dit is een samenwerking tussen Buurtsporttcoaches Amersfoort en ABC Soesterkwartier en ABC Leusderkwartier.

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn