ABC-activiteitenprogramma meivakantie

Extra ABC-activiteiten in de meivakantie

Sport & spel, natuur, theater, creatief, techniek en nog veel meer. In de meivakantie staan er weer extra activiteiten op het programma van de ABC’s in Amersfoort. De meeste buiten; coronaproof en omdat buiten bezig zijn gewoon gezond en fijn is!

 

Nog plek

 

Je vindt de activiteiten op de eigen overzichten van de wijk-ABC’s op onze website. Klik door naar de eigen wijk op de plattegrond of via het menu bovenin. Kinderen zijn trouwens ook welkom bij activiteiten in andere wijken. Bij diverse activiteiten is nog ruimte voor lastminute-aanmeldingen.

 

Foto’s en verslagen welkom

 

In de volgende nieuwsbrief blikken we graag terug op het meivakantieprogramma. Heb je foto’s en/of leuke verslagen van de activiteiten? Mail ze naar info@abc-amersfoort.nl of tag ons in je berichten op social media.

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn