ABC Amersfoort kijkt terug op mooie visiemiddag

ABC Amersfoort kijkt terug op mooie visiemiddag

Dinsdag 20 april organiseerde ABC Amersfoort een (online) visiemiddag. Bestuursleden, coördinatoren, een delegatie van stuurgroepleden en de gemeente spraken een hele middag over de ontwikkelingen bij de gemeente en hoe ABC hierin past, over de doelstelling van ABC en over het ABC-budget. Geen gemakkelijke onderwerpen, maar het was een inspirerende en constructieve bijeenkomst met mooie opbrengsten.

 

Input voor doelstelling en verdeling budget

Het bestuur van ABC heeft veel input gekregen voor een goed geformuleerde doelstelling en voor een juiste verdeling van het stedelijk budget. Onder de foto’s vind je een visueel verslag van de visiemiddag.

 

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn