Kinderwijkraad maakt tekening voor ONE-ansichtkaarten

Kinderwijkraad maakt tekening voor ONE-ansichtkaarten

Omzien Naar Elkaar. Dat is de afkorting én het doel van de beweging ONE in Kattenbroek.

 

Met verschillende acties in het mooie Kattenbroek ONE meer bewustwording creëren. Dit alles draagt bij aan een nog fijnere, prettigere wijk om in te wonen, leven, ontmoeten en zorgen voor elkaar. ONE doet dit onder meer door ansichtkaarten te maken voor/door wijkbewoners.

 

ONE vroeg de Kinderwijkraad Kattenbroek hoe zij omzien naar elkaar zien in deze tijd. Het resultaat is een hartverwarmende tekening van een egel en een muis die in 2 werelden leven, maar die elkaar per post kunnen bereiken. Hopelijk wordt het goede voorbeeld van egel en muist door heel veel Kattenbroekers gevolgd en belandt de ansichtkaart met deze prachtige tekening bij heel veel mensen in Kattenbroek op de deurmat.

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn