Vakantieplezier tijdens de voorjaarsvakantie in Randenbroek

Vakantieplezier tijdens de voorjaarsvakantie in Randenbroek

De buurtsportcoach, Ontmoetingscentrum Entree, WijkNME het Beekdal en ABC Randenbroek verzorgden samen een leuke middag voor de kinderen in Randenbroek.

 

Onder begeleiding van meester Dennis, juf Susan en juf Margriet en een aantal vrijwilligers startten de oudste kinderen met een uitdagende speurtocht met onderweg verschillende opdrachten. De kinderen werkten samen, zochten, luisterden, maakten een snack voor de vogels en stookten een vuurtje bij Elisabeth Groen. Na deze speurtocht was het tijd voor deel 2 van de middag: bewegen met meester Dennis in Entree!

 

De jongste kinderen startten de middag met bewegen met Dennis en gingen daarna aan de slag met een dierenbingo. Samen met een vrijwilliger gingen ze op zoek naar de dierenbordjes in Elisabeth Groen en ondertussen leerden ze ook nog wat over de dieren. Een groot succes!

 

Voor wie dit allemaal nog niet genoeg was, kon er ook nog buiten gesjoeld worden. Al met al een hele geslaagde middag!

 

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn