Ook in de voorjaarsvakantie tips voor thuis

En natuurlijk allerlei ABC-activiteiten

Ook in de voorjaarsvakantie tips voor thuis

De voorjaarsvakantie is gestart, maar er is vanwege de coronasituatie nog niet zo heel veel te beleven. Daarom geven we de komende week weer elke dag een tip voor een activiteit die je thuis kunt doen. Of  in de buurt, want met je eigen gezin mag je er natuurlijk wel lekker op uit!

 

Je vindt de tips hier: www.abc-amersfoort.nl/tips-voor-thuis en op Facebook en Instagram.

 

Tip ons!

 

Heb jij plannen voor een leuke activiteit, komende week? Een kunstwerk schilderen, een speurtocht uitzetten, een lekkere maaltijd koken of nog iets heel anders… En is dat misschien ook een goede tip voor andere kinderen of gezinnen? Mail ons dan via info@abc-amersfoort.nl! Want we doen het samen!

 

Meld je kind aan voor de ABC-activiteiten in je wijk

Samen buiten sporten of de natuur ontdekken? De kinderen zijn in de vakantie natuurlijk ook welkom bij de ABC-buitenactiviteiten. Je vindt het activiteitenoverzicht via het menu hierboven of door op de plattegrond op je eigen wijk te klikken!

 

Fijne vakantie!

Nieuwsbrief

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn