Volop ABC-activiteiten toen de scholen dicht waren

Volop ABC-activiteiten toen de scholen dicht waren

Zodra bekend werd dat de scholen weer zouden sluiten, kwamen de ABC-coördinatoren en de aanbieders van activiteiten in actie. Er werden natuurlijk activiteiten afgelast, maar gelukkig gingen er ook veel activiteiten door, maar dan buiten. En er werden ook speciaal vanwege de lockdown nieuwe activiteiten op het programma gezet. 

 

Natuur

Zo gingen de kinderen van het Leusderkwartier en Kruiskamp-Koppel op wintersafari, kinderen uit Liendert en Rustenburg winterwandelen in het waterwingebied, en kinderen uit Vathorst, Kattenbroek, Nieuwland, Schothorst, Vathorst, Zielhorst Randenbroek en het Soesterkwartier op bosavontuur.

 

Sport & spel

Rugby, voetbal, basketbal, buurtsport, sportwinter, meideninstuif. In alle ABC-wijken waren er allerlei sport- en spelactiviteiten.

 

Rekensupport

Op drie plekken in de stad waren er Rekensupport-activiteiten: spelenderwijs oefenen met rekenen, in de buitenlucht. Meer dan 100 kinderen deden mee! Na de voorjaarsvakantie starten er weer nieuwe lessen Rekensupport . Houd de ABC-website in de gaten.

 

Tips voor thuis

Daarnaast deelden we op onze website en via Facebook en Instagram weer elke dag een tip voor een activiteit die ouders en kinderen thuis konden doen. Net als tijdens de eerste lockdown in het voorjaar van 2020.

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn