Kinderen van de noodopvang Bilalschool maken vrolijk welkomstlied

Kinderen van de noodopvang Bilalschool maken vrolijk welkomstlied

De meeste kinderen kregen de afgelopen afstandsonderwijs, maar er waren ook kinderen op school (de ‘noodopvang’). Voor de leerkrachten best een hele opgave. Kinderen thuis en op school, en iedereen wil je evenveel aandacht en goed onderwijs geven. Een aantal mensen die normaal ABC-activiteiten bieden, sprongen daarom op verschillende scholen bij. Onder andere Hedy Vermeer, van ‘De Kunst is verbinden’, bij de Bilalschool.

 

Iedere dag deden er 10 à 20 kinderen mee met haar creatieve activiteit. Zo gingen de kinderen aan de slag met klei, zoutdeeg, verf, ecoline en nog veel meer. Zij maakten werkstukken van droomdieren tot de Mona Lisa.

 

 

 

Welkom!

Met hun kunstwerken heetten zij de andere kinderen en de medewerkers van de Bilalschool weer van harte welkom. Ze maakten een stoffen slinger met lieve welkomstwoorden. En met brooddeeg maakten zij prachtige figuren die zij aan een tak hingen om de teamkamer mee te versieren. En als laatste – heel bijzonder! – maakten zij een feestelijk lied op de tekst van Jamina’s feest van Ageeth de Haan, dat zij via social media verspreidden. Ageeth zelf was er alvast blij mee. Zij wenste via Facebook de kinderen van de Bilalschool veel plezier maandag op school, en tagde zelfs het Jeugdjournaal!

 

 

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn