5 vragen aan... Lisa Fokker

ABC Nieuwland stelt zich voor

5 vragen aan Lisa Fokker (manager bij Partou Kinderopvang)

Maak kennis met ABC Nieuwland! In onze nieuwe rubriek ‘vijf vragen aan…’ stellen we de mensen aan jullie voor die betrokken zijn bij ABC Nieuwland. We trappen af met Lisa Fokker van Partou Kinderopvang:

 

 

Wat is jouw relatie met ABC Nieuwland?

 

“Ik ben lid van ABC Nieuwland vanuit mijn functie als locatiemanager bij Partou Kinderopvang. Ik ben manager van drie bso*-locaties, één vso*-locatie en één peuteropvang-locatie in Nieuwland. Hier vangen we dagelijks kinderen op van 2 tot en met 12 jaar.”

 

*Bso= buitenschoolse opvang en vso= opvang voor schooltijd.

 

Wat hoop je dat ABC Nieuwland kan betekenen voor de wijk?

 

“Ik hoop dat ABC Nieuwland kan zorgen voor meer saamhorigheid in Nieuwland: elkaar ontmoeten, samen spelen, samen leren en samen bewegen. Dit vinden wij bij Partou Kinderopvang ook erg belangrijk. Deze ontmoetingen kunnen zorgen voor nieuwe vriendschappen voor kinderen én voor ouders. Bij Partou geloven we dat vriendschappen zorgen voor meer geluk en plezier in het leven. Dat gun ik iedereen.”

 

Hoe ziet jouw droom voor Nieuwland eruit?

 

“Mijn droom voor Nieuwland is een saamhorige en duurzame wijk waar kinderen zorgeloos en met plezier mogen opgroeien.”

 

Hoe ga jij ervoor zorgen dat die droom werkelijkheid wordt?

 

“Vanuit mijn functie bij Partou hoop ik samen met de pedagogisch medewerkers dagelijks al een klein steentje bij te kunnen dragen aan het geluk van de kinderen in Nieuwland. Vanuit mijn rol bij ABC Nieuwland wil ik samen met de andere partners de handen ineen slaan en zo nog meer verbinding creëren tussen de scholen en kinderopvang in Nieuwland.”

 

Wat wens je de kinderen uit Nieuwland toe?

 

“Een hele fijne, gezonde en gelukkige jeugd.”

 

Lees ook: Vijf vragen aan Anet Kiela

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn