Winterstukjes voor bewoners Amershorst en de Bosrand

Mooie coronalockdown-actie!

Winterstukjes voor bewoners Amershorst en de Bosrand

ABC Leusderkwartier had in de week voor de kerstvakantie een mooie activiteit op de kalender staan. Leerlingen van de Bilalschool gingen 60 winterstukjes maken, en deze bezorgen bij de bewoners van de Amershorst en de Bosrand om de bewoners te steunen en te laten weten dat we in deze tijden aan ze denken.

 

Prachtige stukjes met hartverwarmende wensen

 

Maar hoe anders liep de week! Na de persconferentie moesten de leerlingen plotsklaps thuis blijven. En de materialen voor de winterstukjes stonden eenzaam in het lokaal. Het team van de Bilalschool pakte echter vol goede moed de handschoen op. Met het hele team, en een aantal kinderen van de noodopvang, hebben zij prachtige stukjes gemaakt, met hartverwarmende wensen. Zij brachten de stukjes alsnog naar de bewoners die met een warme delegatie stonden te wachten. Alle bewoners konden tijdens de feestdagen een mooi kaarsje branden!

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn