ABC-activiteiten en de corona-lockdown

Elke dag een tip voor een thuis-activiteit

Corona-lockdown en de ABC-activiteiten

Ook tijdens de lockdown worden er ABC-activiteiten voor de kinderen in de wijken georganiseerd. Dit zijn voor het grootste deel buitenactiviteiten. Helaas worden sommige activiteiten afgelast. Er zijn dus wat aanpassingen de komende tijd. Check daarom regelmatig het activiteitenoverzicht van jouw wijk op deze website.

 

Tip voor thuis

We geven daarnaast weer elke dag een tip voor een activiteit die je thuis kunt doen. Net als in het voorjaar. Je vindt ze hier: www.abc-amersfoort.nl/tips-voor-thuis en op Facebook en Instagram. Weet je zelf een leuke activiteit? Mail die dan naar info@abc-amersfoort.nl! Want we doen het samen!

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn