OPROEP: kinderen gezocht die lid willen worden van de nieuwe Kinderwijkraad Vermeer-, Berg-, Leusderkwartier

OPROEP: kinderen gezocht die lid willen worden van de nieuwe Kinderwijkraad Vermeer-, Berg-, Leusderkwartier

Er komt een Kinderwijkraad in Vermeer-, Berg-, Leusderkwartier. En jij kunt meedoen!

 

Kinderen weten vaak heel goed wat er nodig is in de wijk. Omdat zij buiten spelen, naar school gaan in hun wijk, en andere kinderen ontmoeten. ABC wil daarom een kinderwijkraad oprichten voor de wijk. In de Kinderwijkraad beslissen kinderen over de activiteiten die voor hen georganiseerd worden en praten mee over wat zij belangrijk vinden voor hun wijk. Dat doen zij aan de hand van door henzelf opgestelde wijkprioriteiten.

 

Geef je op!

 

Kinderen uit groep 6, 7 of 8 die in het Vermeer-, Berg- of Leusderkwartier wonen of naar school gaan kunnen lid worden van de Kinderwijkraad. Dus ben jij iemand die graag meepraat? En die goede ideeën heeft? Geef je op! Dat kan bij Marieke van Krugten, via marieke.vankrugten@indebuurt033.nl. Je kunt Marieke natuurlijk ook mailen als je eerst meer wilt weten.

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn