Vaders en moeders gezocht voor nieuwe Ouderwijkraad Soesterkwartier

Op 2 november online kennismakingsbijeenkomst

Vaders en moeders gezocht voor nieuwe Ouderwijkraad Soesterkwartier

Hoe zorgen we er samen voor dat kinderen goed op kunnen groeien in het Soesterkwartier? Wat gaat er goed, wat kan er beter, en wat hebben onze kinderen nodig? Wij willen hierover graag met ouders uit de wijk in gesprek! Heb je kinderen op de basisschool? En vind je het leuk om mee te denken en andere ouders uit de wijk te leren kennen? Kom dan kennismaken!

 

Wij zijn Hedy en Marlijn. We willen graag een ouderwijkraad oprichten voor het Soesterkwartier. Ons idee is om eens per maand samen te komen met een groepje ouders. De bijeenkomsten duren ongeveer een uur. Op 2 november om 19.00 uur organiseren we voor iedereen die geïnteresseerd is een online kennismakingsbijeenkomst. Je kunt dan eens kijken of het wat voor je is.

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn