Groep 7/8 van de Dubbelster leert verantwoord bakken tijdens TaartLab

Kinderen Kattenbroek leren verantwoord bakken tijdens TaartLab

Tijdens TaartLab staat gezonde voeding centraal. Al proevend, ruikend, voelend en kijkend maken kinderen kennis met de wereld van suikervrij en duurzaam genieten. Deze workshop wordt verzorgd door de mensen van SEM Sla en Meer.

 

Na een korte uitleg gaan de kinderen zelf aan de slag. Met biologische producten maken zij hun eigen heerlijke gluten- lactose- en suikervrije taart. Na afloop gaan de zelfgemaakte taarten mee naar huis, zodat iedereen thuis ervan kan genieten.

 

TaartLab op alle basisscholen in Kattenbroek

 

SEM Sla en Meer bood de TaartLab-workshop deze week in alle basisscholen in Kattenbroek. Dit gebeurde op initiatief van ABC Kattenbroek en de Werkgroep Gezonde Wijk Kattenbroek. De kinderen zochten zorgvuldig de ingrediënten uit en ontwierpen prachtige taarten. Naast hun eigen taart maakten ze met z’n allen nóg een taart, speciaal voor ouderen in de wijk, zodat ook zij gezond kunnen genieten.

 

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn