Doe mee aan de Schoolsporttoernooien

Meer informatie op de website van de buurtsportcoaches

Doe mee aan de Schoolsporttoernooien

Wat is er leuker dan om steeds aan verschillende sporttoernooien mee te doen samen met klasgenoten en andere kinderen van school? De Amersfoortse sportverenigingen organiseren ook dit jaar weer schoolsporttoernooien.

 

Doe mee en spaar voor sportmaterialen voor de gymles

Voor de basisscholen vormen de sporttoernooien samen de Amersfoortse schoolsportkampioenschappen. Door aan zo veel mogelijk toernooien mee te doen, sparen de leerlingen voor een sportcheque voor sportmaterialen voor de gymles.

 

Clinics op school

Ter voorbereiding op de toernooien verzorgen de buurtsportcoaches samen met de verenigingen clinics tijdens de gymlessen op school. Op deze manier maken de kinderen alvast kennis met de sport en de spelregels voor het toernooi.

 

Als team of individueel aanmelden

Voor sommige toernooien melden de kinderen zich als team aan en voor andere als individuele deelnemer. Kijk voor alle informatie op www.schoolsportamersfoort.nl/schoolsportkampioenschappen.

Nieuwsbrief

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn