Kies je Sport weer van start

Kinderen kunnen kennismaken met diverse sporten

‘Kies je sport’ weer van start!

Sporten is leuk en goed voor je! Maar welke sport past nou het allerbeste bij jouw kind? Gelukkig kunnen kinderen de komende tijd weer verschillende sporten uitproberen. Heel veel Amersfoortse sportclubs doen mee.

 

Als je kennismaakt met een sport, maak je natuurlijk ook kennis met de club. En dat is fijn, want bij de ene club voelen jij en je kind(eren) je misschien meer thuis dan bij een andere. Bevalt de sport én de sportclub, dan kun je lid worden. Maar het hoeft niet.

 

Boekje en digitale flyer

 

Zit jouw kind op de basisschool? Dan ontvangt hij of zij deze week via school het ‘Kies je Sport’-boekje. Daarin staan alle kennismakings-trainingen van september t/m december 2020. Kinderen die al op de middelbare school zitten, krijgen een digitale flyer met alle sport-activiteiten.

 

Elk kind kan meedoen

 

Heeft je kind een lichamelijke of verstandelijke handicap? Of heeft het bijvoorbeeld veel structuur nodig? In het ‘Kies je Sport’-boekje kun je aan de pijlen en vinkjes zien of een activiteit juist voor jouw kind geschikt is.

 

Ga naar de website en meld je kind aan

 

Alle ‘Kies je sport’-activiteiten staan ook op de website van de buurtsportcoaches: www.schoolsportamersfoort.nl/kiesjesport. Scroll er doorheen of kies via de filters een activiteit en meld je kind(eren) aan. Je betaalt € 2 per activiteit.

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn