Jonge reporters leren vak in hotel

Zomervakantie-activiteiten in AD-Amersfoortse Courant

Zomervakantie-activiteiten in AD-Amersfoortse Courant

In de editie Amersfoort van het Algemeen Dagblad verscheen gisteren een groot en leuk artikel over de zomervakantie-activiteiten van ABC Amersfoort:

 

‘Dankzij de coronacrisis ziet de zomervakantie er voor Norah, Suze, Malea en Elze dit jaar anders uit. Gelukkig levert de crisis ook creatieve oplossingen op. De dames maakten hun eigen Kiddo-journaal bij hotel Van der Valk langs de A1. De horecaketen stelt ongebruikte hotelkamers, vergader- en conferentieruimtes beschikbaar voor workshops. De Amersfoortse Brede Combinatie (ABC) coördineert alle activiteiten.’ Lees het hele artikel: Jonge reporters leren vak in hotel AD AC [05-08-2020] (pdf)

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
LinkedIn